zondag 30 september 2012

NIET 1, NIET 2, NIET 3, MAAR 4 LAYOUTS VOOR NICOLE.

Voor een vriendinnetje van het scrapsiteforum, waar ik regelmatig een weekend mee ga scrappen, wilde ook zo graag een Tineke layout van haar jongens. Een echte roze. Nu toen ik de foto's kreeg wist ik direct wat ik met de aparte jongen wilde. De foto van samen wist ik eigenlijk ook direct, maar dat was niet wat zij wilde, dus ook nog een 4de gemaakt. Hier de resultaten:En toen de laatste:

6 opmerkingen:

 1. Wow Tineke ze zijn stuk voor stuk allemaal prachtig. Wat super lief dat je dat voor N hebt gedaan..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en ik ben er echt zo blij mee! Vooral de roze-niet jongens layout vind ik geweldig, want voor zulke schattige mannetjes kun je dus heel goed in roze scrappen, dat heb jij maar weer bewezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh en natuurlijk nogmaals enorm bedankt! Dikke kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Tineke, wat een prachtige lootjes. Wat zijn dat voor den bloemen die je hebt gebruikt op de twee lo? Zo mooi. Het zijn allemaal plaatjes, enne de volgende keer bied ik me aan (knipoog)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tineke, wat ben jij een lieverd .. maar dat wisten we al ;).
  Superleuke LO's heb je gemaakt voor Nicole. Ik moet zo lachen om die laatste, de roze. Dat is toch wel heel mooi, grappig zo !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow Tineke, ze zijn heel mooi en dat is vast de enige roze layout die Nicole bezit met een foto van hun twee zonen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen