zaterdag 3 december 2011

December Daily

Zo, dat is alweer een tijd geleden dat ik hier wat geplaatst heb. Ik heb het een beetje druk.
Wil toch proberen aan de December Daily mee te doen van het SS-forum, maar kom er niet dagelijks aan toe om te scrappen. Dus hier maar een soort dagboek bijhouden denk ik en wanneer ik tijd heb hierover scrappen.

1 december: Ik leef de afgelopen 10 dagen in Westzaan omdat Malena in India zit. Als ik 's avonds uit mijn werk naar huis rijd zie ik de prachtigste luchten. Ook ben ik vanavond met een stel collega's uit eten geweest naar het tapasrestaurant Olivia omdat Agnes 25 jaar in dienst was. Het was heel gezellig, jammer dat het 's avonds laat vreselijk regende en we 3 kwartier naar het station moesten lopen en dus zeiknat waren. Ik was pas om kwart voor twaalf weer in Westzaan.
2 december: Helaas moet ik vanmorgen werken, want Zoes komt thuis uit India en ik kan haar dus niet ophalen van Schiphol. Geregeld dat Anneke dat doet. Uit mijn werk direct boodschappen gedaan voor mijn moeder zodat zij weer een week voort kon en daarna naar Westzaan met de boodschappen en Zoes welkom heten. Leuke verhalen en mooie foto's gezien. Aan het einde van de middag daar nasi gegeten en toen met Malena en Hessel naar het Zaantheater. We hadden n.l. kaartjes voor het toneelstuk Oklahoma. Dit stuk duurde 4 uur met 2 pauzes. Jullie begrijpen, ik was weer om weer rond twaalf uur thuis. Eerst zoes naar Westzaan gebracht, de laatste spullen opgepikt en eindelijk weer  naar huis naar mijn eigen bedje.
3 december: Vanmorgen kalm aan gedaan. Zo direct komt mijn kleindochter Larissa, want Marianne moet naar de kapper. Samen met Larissa en Hessel boodschappen doen en sinterklaasinkopen doen voor mijn schoonmoeder. Vanmiddag als Larissa opgehaald is even wat pakjes inpakken en dan een zak van Sinterklaas naar mijn schoonmoeder brengen. Vanavond geen plannen. Eens lekker op mijn eigen bank hangen, denk ik. Ik moet eigenlijk nog een Sinterklaasgedicht maken, maar de inspiratie ontbreekt totaal, dat gaat het niet worden van het jaar ben ik bang voor.

5 opmerkingen:

 1. Goed bezig Tien! Enne..... geniet lekker weer op je eigen bankje en van je eigen bedje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je druk bezig zeg!!! Maar denk ook lekker aan jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De journaling voor de dd heb je al goed mekaar !
  Maar nu ff rustig op je bank hangen kan ook geen kwaad, bezige bij die je bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tineke, dit gaat helemaal goedkomen hoor! Je hebt de journaling is al klaar. Kom je nu al een beetje tot rust? Zo in je eigen huis?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt een druk leventje Tineke. Leuk dat je ook een DD maakt. Als je de teksten een beetje bijhoudt is dat best achteraf te maken.

  BeantwoordenVerwijderen